Senna racing

Woensdag 2 maart vertrek ik samen met Team Apreco richting Andalucia in Spanje.

4 dagen trainen op Circuit Nuevo Andalucia, ik heb er zin in. Kennismaken met de de IMD Yamaha R3, met net wat meer PK’s dan mijn R3 van afgelopen seizoen. We gaan daar kijken naar de voor mij juiste afstellingen, zodat ik voor de eerste races op de Lausitzring in Duitsland er helemaal klaar voor ben. De komende weken zijn we erg druk met de voorbereidingen, van o.a. het materiaal, een nieuw racepak, maar ook met mijn eigen conditie, zodat ik zelf ook goed voorbereid op de motor stap in Spanje. Ik heb ook te horen gekregen dat ik komend seizoen niet met startnummer #11 rijd, die is helaas al bezet. Ik rijd nu met startnummer #31. Ook dat zijn cijfers van mijn geboortedatum 11-03-2003, ik ben er tevreden mee. Hopelijk brengt de omgekeerde 13 mij geluk in 2022.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Scroll naar top